Sisteme glisante

Sistemele glisante PROFILCO acopera o gama larga de nevoi ale clientului. Datorita costructiei si solutiilor tehnice de a crea deschideri de dimensiuni mari, usor de utilizat fara a obtura privelistea si fara a ocupa spatiu din incapere. Atat sisteme glisante de interior cat si cele de exterior sunt accesorizate cu feronerii ce le ofera o durabilitate si garantie in timp.

Sisteme batante Profilco

Datorita nevoilor clientilor nostrii echipa de Designeri si Ingieneri Tehnici PROFILCO au dezvoltat o gama complexa de sisteme batante ce pot fi utilizate pentru proiecte rezidentiale, comerciale si industriale.

Sisteme pereti cortina

PROFLCO ofera o varietate de sisteme de fatade, peret cortina standard, semistructural sau structural, ce preteaza cerintelor arhitecturale oferid cofort termic si vizual.

Peretii cortina PROFILCO sigura construirea fatadelor din sticla pentru cladiri de birouri, banci, pentru acoperisuri ori cupole.

Sisteme complementare

Sistemele complementare PROFILCO completeaza nevoile partenerilor nostrii de a oferii solutii complete tuturor proiectelelor complexe aducand un plus de valoare acetora.

Profile universale

PROFILCO va ofera o gama larga de sisteme universal: tevi, corniere, platbanda, lambriu ori glafuri exterioare din aluminiu.